Onze Sponsors

Annulatie Spaghettislag

Jammer genoeg heeft Corona ook bij ons roet in het eten gegooid.
Eerder vanavond kregen we te horen dat onze koks in quarantaine moeten en op zo'n korte termijn is het onmogelijk gebleken om vervanging te vinden op zowel logistiek - als culinair vlak.

We hebben alle alternatieven zorgvuldig afgewogen, maar hebben alsnog besloten om de gezondheid van onze helpers en leden te laten primeren.
Wij zien ons dan ook genoodzaakt om de spaghettislag uit te stellen tot de Corona-cijfers gunstiger zijn. 
We willen iedereen alvast bedanken voor hun bestelling en hopen dat we binnenkort op de nieuwe editie terug op jullie broodnodige steun kunnen rekenen.

Update Corona 13/10/2020

Gisteren werd beslist om alle indoorsporten vanaf 12 jaar tijdelijk stop te zetten. Dit wil concreet zeggen dat we vanuit het bestuur beslist hebben om reeds vanaf maandag 12/10 zowel de trainingen als de competitie vanaf U14 stop te zetten.

Voor U8, U10 & U12 wijzigt er voorlopig niets. Trainingen en competitie kunnen (voorlopig) gewoon doorgaan.

We houden jullie op de hoogte van het verdere verloop zodra er meer duidelijkheid is. Hou het veilig allemaal!

Spaghettislag - take away edition

Zet het met stip in je agenda...het weekend van 17&18 oktober staat er spaghetti op de menu ;-). Wij serveren dan op een Coronaproof manier heerlijke take-away spaghetti bolognaise of veggie! Als afsluitertje hoort daar uiteraard een tiramisu of chocomousse bij. Weggespoeld met een overheerlijk wijntje.

Geef je bestelling, via deze link, ten laatste door op 15 oktober & wij zorgen dat je in je bubbel kan genieten van de enige echte Bbbulldogs-spaghetti.

Spaghettislag

 

Start seizoen 2020-2021

We hebben er lang op moeten wachten maar het nieuwe seizoen gaat eindelijk van start!!!!  

Het zal een seizoen zijn dat een beetje anders is dan anders en waar we ongetwijfeld af en toe onze werking zullen moeten aanpassen en last minute wijzigingen mogelijk zijn.  

Hou alleszins website, facebook en jullie mails in de gaten! Naast de rechtstreekse communicaties van de coaches zullen we jullie via die weg zo goed mogelijk op de hoogte houden als er door Corona aanpassingen nodig zijn!!! 

Samen met jullie hopen we er een gezond, veilig maar vooral fijn sportief jaar van te maken! 

Start seizoen 

De eerste trainingen beginnen op maandag 31 augustus, maar zijn nog een beetje afwijkend in de eerste week! 

Omdat sporthal Berg nog niet open is hebben we ons trainingsschema een beetje moeten aanpassen. 

Klik hier om de trainingsuren van week 1 (31/08 – 04/09) te raadplegen. 

Vanaf 7 september starten we met de normale trainingsuren op de normale locaties in Berg & Boortmeerbeek. 

Alle info voor de start van het seizoen kunnen jullie hier vinden! 

Vergeet niet je medisch attest in orde te brengen voor de eerste matchen die midden september van start gaan! Geen medisch attest wil zeggen geen match! Klik hier voor een blanco attest. 

Corona 

De strijd tegen Corona is nog niet gestreden en heeft een serieuze impact op de manier waarop onze trainingen en wedstrijden zullen doorgaan. 

We hebben op basis van de huidige richtlijnen vanuit basketbal Vlaanderen en de gemeentes de 10 geboden in tijden van Corona” opgemaakt.

Als het ware onze bijbel om te zorgen voor een veilige omgeving voor spelers, coaches, tafelofficials, ouders… 

Speel je wedstrijden op verplaatsing gelden uiteraard de daar geldende regels bovenop de afspraken binnen de club. 

Iedereen zal tijdens de training of op de eerste match zijn of haar tenueke mee naar huis krijgen. Omwille van Corona vragen we dat iedereen zelf instaat voor het wassen hiervan. Op die manier kan de speler ook dadelijk in uitrusting naar de wedstrijd komen! 

Kalender 

De kalender voor het nieuwe seizoen is quasi definitief. Hier zijn door de beslissingen nog een aantal aanpassingen die doorgevoerd dienen te worden omdat alles een tijdje on hold gezet werd of verschoven. Hou de wedstrijdkalender steeds in de gaten op Basketbal Vlaanderen of in de app. Alleen die info is de enige correcte en altijd up to date. 

Cursus jeugdref & tafelofficial digitaal wedstrijdformulier  

Interesse om als scheidsrechters voor jeugdwedstrijden ingeschakeld te worden? 
Op zondag 13 september wordt een initiatie georganiseerd. Afspraak om 10u in de sporthal BMB. Personen die nadien ingeschakeld willen worden zullen individueel begeleid worden door een ervaren ref. 

Of wil je meer weten over het digitale wedstrijdformulier? 
Kom dan op zondag 13 september om 11u naar de sporthal BMB. Een cursus tafelofficial wordt dan georganiseerd. 

Omwille van coronamaatregelen vragen we je wel om vooraf een mailtje te sturen naar beth@bbbulldogs.be . Het aantal plaatsen zal beperkt zijn. 

Activiteiten 

Zet alvast met stip in je agenda… Spaghettiweekend 17/10/2020 & 18/10/2020!  
Geen alledaagse eetdag zoals we hem kennen, maar een afhaalweekend van lekkere verse pasta’s. Keuze tussen bolognaise en veggie & als dessertje chocomousse of tiramisu. Dit alles begeleidt door een lekker flesje wijn! 
Geef toe…niet koken kan best wel eens plezant zijn! Meer info volgt nog in de komende weken. 

En uitgesteld is niet afgesteld…zoveel is zeker! Op 21/11/2020 organiseren we onze Corona-kwis! Live, online, met de postduif … deze zal georganiseerd worden in functie van de geldende situatie…maar laat die breinen al maar opwarmen! Kwissen gaan we! 

Update Corona 31/07/2020: Start seizoen!

Eerder al besliste Basketbal Vlaanderen om alle wedstrijden tot en met 30 augustus af te lassen.
Over de trainingen spreken ze zich (voorlopig) niet eenduidig uit en verwijzen ze naar lokaal geldende regels.

Na evaluatie van alle protocollen die er lokaal zijn en de maatregelen die genomen dienen te worden is het onze conclusie dat het momenteel niet mogelijk is om, voor alle leeftijdscategorieën vanaf U14, een contactsport zoals basketbal op een veilige en organisatorisch haalbare manier te organiseren.

Vanuit het bestuur werd dan ook beslist om de gezondheid van onze leden prioriteit te geven en de trainingen ten vroegste te laten starten vanaf 01 september. Dit onder voorbehoud ook van de evoluties die er de komende weken zullen zijn.

Het kampje georganiseerd voor spelers -12 zal wel doorgaan. Hiervoor werd een draaiboek uitgewerkt dat rekening houdt met alle te nemen maatregelen & zullen jullie aparte informatie ontvangen.

Wij kijken uit naar een spoedige start van het seizoen, maar willen dit kunnen doen in een veilige omgeving! Hou facebook/website/mail in de gaten de komende weken. Zodra er updates zijn communiceren we hierover.

Ontvang je onze mails niet? Vul dit formulier in en we voegen je toe aan de mailinglijst: https://forms.gle/XagMdYqGj9m6pPTMA.

Hou het gezond en geniet van de laatste vakantiemaand!

Seizoen 2020-2021

Het is zover...de info voor het nieuwe seizoen is er!

Zoals elk jaar nog wel onder voorbehoud van goedgekeurde zaaluren enz. Klik hier om de info te raadplegen.

Mocht je om een of andere reden toch de club wil verlaten:

  • omdat je volgend jaar geen basket meer wil spelen...laat het ons weten voor midden juni. Op dat ogenblik wordt door de bond de afsluiting gedaan en betalen we sowieso lidgeld voor jou
  • omdat je denkt toch een toffere club gevonden te hebben :-(. De mutatieperiode loopt van 01/05/2020 tot 31/05/2020. Alle info is terug te vinden op de website van basketbal Vlaanderen.

Update wafelverkoop 05/05/2020

Om jullie toch de kans te geven te genieten van onze overheerlijke wafels hebben we een “Corona approved” oplossing bedacht!

1. Je vult het formulier in via deze link & betaalt per overschrijving het juiste bedrag op rekeningnummer BE02 0017 7866 3940 met vermelding van je naam & je ploeg en zorgt dat dit alles ten laatste op 15 mei bij ons is!

Qua levering hebben jullie de keuze uit 3 mogelijkheden.

  • We leveren de volledige bestelling gewoon contactloos aan je deur!
  • We leveren een deel van de bestelling gewoon contactloos aan je deur! En het overige deel leveren we op een veilige manier bij je “klanten”
  • We leveren je volledige bestelling op een veilige manier bij je klanten

De enige voorwaarde is dat je zelf of je “klanten” in een straal van 10 km rond Boortmeerbeek of Berg wonen.

2. Wij plaatsen de bestellingen & bereiden deze voor.
3. In het weekend van 30-31 mei zijn de wafels klaar voor levering.
Wij leveren deze op de door jullie gekozen plaats (bij jullie en/of jullie klanten) in de loop van het weekend.

Alles zal verlopen volgens de op dat ogenblik door de overheid opgelegde richtlijnen! We vragen dan ook van jullie om deze ook te respecteren bij ophaling/levering.

Vergeet niet:

  • de winnende ploeg gaat op onze kosten lasershooten/paintballen bij The Gathering
  • heb je 20 dozen of meer verkocht krijg je filmticket

Het zijn vreemde tijden voor iedereen en we hopen van ganser harte dat we jullie volgend jaar terug op de “gewone” manier kunnen begroeten, maar tot dan…hou het veilig en gezond!

Het B&B Bulldogs team

PS: voor meer info over het nieuwe seizoen…hou FB, website en nieuwsbrief in de gaten! Info volgt rond 10 mei.

Update wafelverkoop

We begrijpen dat het niet fijn is om niet te weten wanneer je die overheerlijke wafels nu aan je allerliefste kopers kan gaan bezorgen... Jammer genoeg hebben ook wij geen kant en klare antwoorden en hopen we binnen enkele weken meer duidelijkheid te hebben.

Streefdoel is om toch zeker in de loop van mei alle wafels bij de kopers te krijgen! We houden jullie via deze weg, via de facebookpagina op de hoogte.

Indien je in tussentijd je kopers wil laten weten dat het nog even kan duren voor ze kunnen genieten van deze, kan je altijd een briefje in de bus gaan steken.

Hier kan je een standaardbriefje vinden.

Hou het veilig!

Update Corona: aflassing trainingen/matchen/kwis

Om coherent te zijn met de beslissing van basketbal Vlaanderen om alle matchen te annuleren tot en met 31 maart hebben we net beslist om tot die datum ook GEEN trainingen te laten doorgaan, de wafelverkoop te verlengen en de kwis uit te stellen.

Meer info volgt! Hou facebook, website en mail in de gaten!!!

Coronavirus alert!!!!

Corona
 

Het Coronavirus is alom aanwezig in de media. Ook wij willen hier als club jullie aandacht op vestigen voor de komende matchen en trainingen!
We raden ten stelligste aan om voor de komende matchen jullie speler een eigen drinkbus te laten meenemen die duidelijk herkenbaar is. Deze kunnen voor thuismatchen gevuld worden met water uit de grote flessen.
Verder kan je ook de tips/richtlijnen volgen die vanuit Basketbal Vlaanderen verspreid worden!

Abonneer op